Jednorazowe papierowe serwetki – zastosowanie
Papierowe serwetki to artykuły higieniczne, które powinny być elementem wyposażenia każdej restauracji, kawiarni czy dowolnego lokalu podającego posiłki. Jakie typy serwetek są najczęściej używane? Co powinno się mieć na uwadze podczas zamawiania tego produktu?
Papierowe serwetki – gdzie się ich używa?
Serwetki papierowe są używane w rozmaitego rodzaju lokalach gastronomicznych – od barów szybkiej obsługi, przez pizzerie, szkolne i zakładowe stołówki, domy weselne, herbaciarnie, aż po bary mleczne. Te artykuły higieniczne jednokrotnego użycia są znakomitym zamiennikiem tradycyjnych chusteczek wyprodukowanych z materiału, a zarazem pozwalają znieść wydatki ponoszone na ich prania i przechowywania. Na rynku znajdziemy wszelkiego rodzaju serwetki gastronomiczne – wytrzymałe 2-warstwowe serwetki z włókniny, które nie rozdzielają się w trakcie użycia, dzięki czemu doskonale wypełniają swoje zadanie, a także 1-warstwowe serwetki do dozowników wykorzystywane w barach samoobsługowych.
Serwetki gastronomiczne – postaw na wysoką jakość
Chciałbyś wyposażyć swoją kawiarnię w solidne serwetki jednorazowe? Rozważ kupno produktów dozowanych pojedynczo. Pozwala to na uzyskanie sporych oszczędności, zmniejszając zarazem ilość generowanych odpadów. Popularne są też dekoracyjne serwetki papierowe, sprzedawane w różnych kolorach do wyboru – są one produkowane dla restauracji, w których nadzwyczaj istotne jest zachowanie najlepszego wrażenia. Na specjalną adnotację zasługują papierowe serwetki marki Tork wyróżniające się niebywałą absorpcją wilgoci i wytrzymałością. Produkty te można zakupić zarówno w wersji pasującej do standardowych dozowników na stolik (wertykalnych i horyzontalnych), jak i dyspenserów na ladę bądź do zabudowy.
Nasze dane:
Sklep VerdeAvis.pl
Petrus Serwis Piotr Janas
Staniątki 376
32-005 Niepołomice
Mob.: +48 783-332-495
E-mail:
[email protected]